Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Privat sejlads i et af Danmarks smukkeste vikingeskibe
To timers sejlads på Roskilde Fjord for op til 20 personer i et af Danmarks smukkeste vikingeskibe. Skibet I skal sejle i er krigsskibet Helge Ask, som er en rekonstruktion af et originalt vikingeskib. Inden I kommer på fjorden, får I en specialistrundvisning på en times varighed, med privat rundvisning og den fantastiske fortælling om det originale skib, rekonstruktionen Helge Ask og så den nye rekonstruktion, som er ved at blive bygget.
Oplevelsen har en samlet værdi af 15.500 kr.
Gælder for antal personer: 20
Hvor finder det sted: I Fjordlandet på Roskilde Fjord. Turen starter fra Vikingeskibsmusset i Roskilde.
Sejladsen skal bookes i 2023. Sejladssæsonen går fra 1. maj til 1. oktober.
Bemærk: Denne vare er en oplevelse og kan derfor ikke fortrydes.
På denne auktion udleveres et værdibevis som enten skal afhentes i auktionshuset eller sendes mod gebyr. Værdibeviset vil indeholde kontaktoplysninger til yderligere koordinering af modtagelse af oplevelse (inklusiv møder med beskrevet politiker eller anden personlighed). Vinderen af auktionen bedes tage kontakt indenfor 14 dage efter hammerslag, for aftale om videre forløb, for eventet. Medmindre andet er beskrevet, skal værdibeviset anvendes inden udgangen af 2023.
Denne auktion er en del af en større velgørenhedsauktion til fordel for Danmarks Indsamling 2023. Se alle auktionerne her. Alle indtægter går direkte og ubeskåret til Danmarks Indsamling 2023. Lauritz.com donerer således alle involverede salærer og gebyrer fra denne auktion til det gode formål.
Læs mere om Danmarks Indsamling 2023 auktionerne her.
Bemærk: I henhold til forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 er der ikke fortrydelsesret på rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.
 Til toppen