Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Anne og Camille Hjernøe, Verdens-træ
Anne har i samarbejde med sin datter Camille Hjernøe pyntet et Verdens-træ fyldt med krydderier og smukke ting fra Bazar Vest i Aarhus, eksotisk julepynt, bøger og ting fra Annes mange rejser med journalist Anders Agger.

Anne er en kendt og produktiv kogebogsforfatter og TV-vært, som ofte laver programmer med journalistkollegaen Anders Agger. Anders har også doneret en lille ting til Anne og Camilles juletræ.

”Alle børn fortjener at blive set, hørt og få kærlighed. Det gør de hele året, men julen er magisk for mange af os, og den magi kan vi måske være med til at dele lidt ud af. Vi ved, at mange børn har det svært, og det bliver særligt tydeligt omkring juletid, der for mange er en hyggelig måned, man fejrer med familien. Det er ikke alle børn der har den mulighed, men Ungdommens Røde Kors arbejder for at give dem den. Vi synes, det er en genial idé at holde auktion over et juletræ, og tanken om at give pynten og gaverne en mere personlig vinkel tiltaler os meget.” Anne Hjernøe

Byd på Annes Verdens-juletræ til fordel for Ungdommens Røde Kors.

Profilrejser Gavekort til selvvalgt rejse: 7.000,00 kr.

Kilic Marked, Bazar Vest Krydderier, røde linser, nødder, couscous mandler, søbogaard-saft, yogi-te, olivenolie m.m. over 70 produkter: 2.005,00 kr.

Persian Carpets, Bazar Vest Ægte persisk tæppe, håndknyttet, fra Beleuch Iran, 167 cm x 102 cm: 1.800,00 kr.

Sultan Gavecenter, Bazar Vest: Vandpipe og kul: 700,00 kr.

Ximi Vouge, Bazar vest Drikkedunke, drikkegals, s2 par sutsko, 2 par uldsokker, 2 stk. canvas-net, kroge, 2 par. Bomuldsstrømper: 839,86 kr.

Multi Frugt og Grønt, Bazar vest Tørrede dadler, tørrede abrikoser Soavita Flettet kurv: 399,00 kr. Hængekøje, 2.30 x 1.65 m.: 996,00 kr.

House Doctor Juletræsfod: 1.099,00 kr.

Englen og Nissen 6 stk. Kashmir-kugler: 300,00 kr.

Rockahula 10 stk. mexicansk julepynt: 300,00 kr.

Anders Agger Fra programmet Heavy Agger: 1 T-shirt Fra programmet Anne & Anders i Vietnam 1 T-shirt 5 stk. ’Kærlighed’ af Anders Agger og Mingo Nørager, Politikens Forlag: 1.450 kr.

Anne Hjernøe Fra programmet Anne & Anders i Europa: 1 T-shirt, foræret af ”De menneskelige tårne”, som de besøger og er en del af i programmet Fra Anne & Anders i Frankrig: 3 abeloneskaller fra programmet Anne & Anders Bøger af Anne Hjernøe: Bl.a. Hverdag, Stærk Overgang, Grill og grønt, Anne Søde Syltebog m.m: 3.850,00 kr.

Total værdi: 21.098,86 kr.

Denne auktion er til fordel for Ungdommens Røde Kors, se alle auktionerne her. Alle indtægter går direkte og ubeskåret til Ungdommens Røde Kors. Lauritz.com donerer således alle involverede salærer og gebyrer fra denne auktion til det gode formål.

VIGTIGT/BEMÆRK: Juletræet medfølger ikke, da det er pynten og gaverne under træet, man byder på! Juletræsfoden er brugt til fotografering og kan derfor have brugsspor.

Om Ungdommens Røde Kors’ juletræsauktion Ungdommens Røde Kors har inviteret kendte og kreative personligheder eller repræsentanter fra kendte brands til at pynte 13 juletræer efter deres egne kreative ideer. Træerne er pyntet med produkter fra egne brands eller fra nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Ved at byde på et eller flere af de 13 fantastiske træer får du ikke blot et hav af skønne designs og oplevelser, men du hjælper ligeledes udsatte børn og unge i en juletid, der kan være svær, når det ikke er muligt at holde jul i trygt hjem. Det indsamlede beløb fra auktionen går bl.a. til at give børn og unge, der må fejre jul på kvindekrisecentre, døgninstitutioner, hospitaler eller lignende, nogle dejlige og hyggelige juleoplevelser. Se hele auktionen.

Læs mere om Ungdommens Røde Kors her
 Til toppen