Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Play Audience kampagne 4 uger m. Clear Channel- Til fordel for AIDS-Fondet
Bemærk:
Hvis denne auktion dækker over et gavekort til en oplevelse eller lign. skal gavekortet enten afhentes fysisk i Lauritz.com Herlev, eller der skal betales for forsendelse.

Play Audience 5 sek. (hvert loop), rådighed 4 uger til afvikling i perioden uge 28 til og med uge 31 2018.

Med Audience Play eksponeres din kampagne for knap 2 mio. mennesker på tværs af de 107 dynamiske skærme. Med Play-serien eksponerer du dit brand blandt Metroens mange pendlere og de ugentlige shoppere i malls, med mulighed for at levere dit budskab i real tid efter f.eks. mærkedage, produktlancering eller promovering af større events. Tilpas samtidig dit budskab til omgivelserne og ret henvendelse direkte til målgruppen og den virkelighed, forbrugerne befinder sig i.

Opsætning af kampagnemateriale - Clear Channel opsætter og afholder disse omkostninger (kr. 4.000 ex. Moms).

Kampagnen kan ikke videresælges til 3 part.

Normalpris DKK 500.000.

Denne auktion er del af en større velgørenhedsauktion til fordel for AIDS-Fondet. Se og byd på alle donationerne her.

Læs mere om AIDS-Fondet her

Bemærk:
På alle oplevelser (altså ikke-fysiske varer), hvor der ikke er andet anført, udleveres der et gavekort/bevis/mail med kontaktoplysninger på videre forløb.

I henhold til forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 er der ikke fortrydelsesret på rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

 Til toppen