Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Knæk Cancer kabinescooter fra Apeshop.dk - Til fordel for Knæk Cancer 2017 Denne vare er sat til omsalg under nyt varenummer 4840053
Efter hammeslag og betaling; henvendelse til susanne@lauritz.com.

Kabinescooteren Bach Delux KNÆK Cancer 2017 "limited edition" er en udgave af Bach Delux 26 som er specielt lavet for at støtte Kræftens Bekæmpelses Knæk Cancer kampagne.

Beskrivelse: Rækkevide op til 60km på en opladning. Der er mulighed for at opgradere til til en batteripakke med en rækkevide op til 210km eller montere Hybrid Plug-in kit så man har benzin motor. Ring gerne for at høre mere på 61333123

Vægt: 300.000
Normalpris DKK 65.000

Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Knæk Cancer 2017. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær.
Se alle auktionerne til fordel for Knæk Cancer 2017

Bemærk:
På alle oplevelser (altså ikke-fysiske varer), hvor der ikke er andet anført, udleveres der et gavekort/bevis/mail med kontaktoplysninger på videre forløb.

I henhold til forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 er der ikke fortrydelsesret på rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

 Til toppen