Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Middag med BUBBER og Anne Marie Østersø samt overnatning på Hotel The Square i Kbh - Til fordel for Knæk Cancer 2014
Middag for to personer med Bubber og clairvoyant Anne Marie Østersø ved privat bord på den italienske restaurant San Giorgio i hjertet af København. Arrangementet inkluderer også en overnatning på det luksuriøse hotel The Square på Københavns Rådhusplads, champagne på værelset samt morgenmadsbuffet dagen derpå. Transport til og fra København er for egen regning. Auktionen er doneret af UDE og HJEMME, der udgives af Aller Media.

Efter hammerslag og endt betaling bedes køber kontakte susannek@lauritz.com.

Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Knæk Cancer 2014. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær.
Læs mere om Knæk Cancer 2014
eller se alle Knæk Cancer donationerne her.

Bemærk: Arrangementet skal afholdes inden udgangen af 2014. Den endelige dato for arrangementet aftales mellem vinderen af auktion og donatoren.
I henhold til forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 er der ikke fortrydelsesret på rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

 Til toppen