Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Feriér (en overnatning) på din helt egen øde ø - Til fordel for Knæk Cancer 2013
Opholdet/overnatningen starter med en smuk sejltur over Guldborgsund.
Efter blot 4 minutter befinder du dig i en helt anden verden. Øens tætte vegetation sikrer et stille miljø næsten uden påvirkning udefra. I løbet af opholdet kan man nyde den fantastiske fornemmelse af at være et med naturen, hvor kun fuglenes sang afbryder lyden af bølgernes blidebrusen. Feriér på din helt egen øde ø, eller inviter dit firma på en uforglemmelig tur, omgivet af moderne luksus, godt gemt i øens smukke natur. Flatø er en naturperle beliggende i det smukke Guldborgsund, lige imellem Falster og Lolland. På øen findes i alt 3 boligejendomme, disse rummer mulighed for overnatning af op til 40 personer, dertil kommer den gamle lade, der i dag fungerer som fælles AV-bygning med proffessionelt audio/videoudstyr, projektor og whiteboard. Der er trådløst internet på hele øen. I alle boliger er der med respekt for den oprindelige byggestil gemt topmoderne faciliteter, herunder spa bade, DVD-afspillere, fladskærms TV, parabolanlæg, trådløst internet, vaskemaskiner, tørretumblere, microovne, sauna etc. Af yderligere fællesfaciliteter findes udendørs, overdækket swimmingpool, spændende naturlegeplads samt flere smukt beliggende bålpladser. Til husene hører fiskestænger, egne joller med motor samt kano med redningsveste, så der er mulighed for at sejle til fastlandet under opholdet.

Vejl. Pris: DKK. 45.000;-

Oplevelsen er doneret af Familien Ravn, Familien Lystrup og Familien Achton. Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Knæk Cancer 2013. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær.
Læs mere om Knæk Cancer 2013

Bemærk: Hvis varen er en oplevelse skal den bruges inden udgangen af 2014, med mindre andet skrevet. Den endelige dato for arrangementet aftales mellem vinderen af auktion og donatoren.
På alle oplevelser (altså ikke-fysiske varer) udleveres der et gavekort/bevis med kontaktoplysninger.
I henhold til forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 er der ikke fortrydelsesret på rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

Alle varenumre kan afhentes hos Lauritz.com, i det showroom hvor varen er til salg. For effekter hos Lauritz.com i Herlev kan varer først afhentes fra mandag d. 28. okt. kl. 14.00.

 Til toppen