Tilbage til varen
Tip en ven
Modtagerens e-mail-adresse:
Afsender:
Din kommentar til varen:
Sikkerhedskontrol:
Du behøver ikke sikkerhedskontrollen, hvis du logger ind her
 
Mabels stortromme
Vintage Premiere Olympic stortromme produceret i England cirka 1978. Råhvid tønde i mahogni med rødt kantbånd af bøg. Trommeskindet har påklistret de to karakteristiske paphjerter, som er bemalet med oliekridt. Trommen opnåede kultstatus efter Mabels optræden i dansk Melodi Grand prix 1978, hvor de vandt med sangen BOOM BOOM. Trommen fremstår brugsklar, men med en charmerende patina grundet mindre ridser i kantbåndet.

Hvorfor er trommen sat til salg:
Historien om Mabel nåede sin endegyldige afslutning med udgivelsen af deres greatest hits album 'DET SIDSTE BOOM' i starten af juni. Bandet har altid haft et særligt forhold til børn og musikken, og denne arv vil blive videreført gennem den nyoprettede Tramp fond. Pengene fra salget af den legendariske stortromme samt en del af overskuddet fra salget af 'DET SIDSTE BOOM' vil gå til Tramp fonden. Tramp fonden har til formål at støtte unge musikalske talenter på de danske musikskoler.

Bemærk: Den heldige vinder af auktionen vi få overrakt stortrommen af medlemmer af Mabel, efter at auktionen er lukket.

Hele beløbet fra auktionen går til Tramp Fonden. Tramp Fonden har til formål at støtte unge musikalske talenter på de danske musikskoler. Lauritz.com videredonerer således både køber- og sælgersalær

 Til toppen